Mijn naam is Robert Bijman. Ik ben schrijver van de Segrijn en Sotalia boekenreeks, een avonturenserie die begint in Amsterdam in de nabije toekomst en die je vervolgens zal meevoeren naar een diepzeestad vol spanning en sensatie. Fenyx is mijn nieuwste boek. Al mijn boeken zijn een mix van Young Adults, Science Fiction (eerder: Social Fiction) en Fantasy. Ik schrijf boeken over hybride wezens. Zoals in boek 1 behandel ik de zeemeerminnen en -mannen, maar niet zoals we ze kennen uit de sprookjes. Niemand onder water leeft in schelpen. Ze hebben grote luxe huizen. Onder water kunnen de zeemensen half mens half vis of zeezoogdier zijn, maar ook geheel vis of zeezoogdier. Dat heeft te maken met hun ontwikkeling en leeftijd.

Anumoria is een diepzeestad in een immense grot op 14 km diepte in de Marianen trog waar de zeemeermensen leven. Ze kunnen door hun dubbele persoonlijkheid (zee- en landuiterlijk) zowel in het water als ook op het droge leven.

Duik met de hoofdpersonen Tom & Shantea de zee in. Ontdek met hen de onbekende diepzeestad Anumoria. Ontmoet de mysterieuze watervolkeren die daar leven. Zoek naar de legendarische Prismaparels in hologramkluizen die alleen, Tom, Shantea en de kleine begeleider Han binnen kunnen gaan.

 

 

Reis in het tweede deel, de Eldurea deceptie, met Shantea door de tijd naar het verleden. Zorg dat je daar niets verandert. Dat kan catastrofale gevolgen hebben voor het heden. Bezoek daarnaast met Tom en zijn deel van de gesplitste groep de boomstad van Thaiga, de tijgerman en zijn kattenmensvolk en vind de diamant die onze wereld kan redden.

In Fenyx, het derde deel, ben je van harte welkom op de platte planeet Lacertia. Leer de diverse schitterende vogelmensen kennen. Vlieg met ze mee. Scheer door de lucht en ga bij hen thuis op bezoek en treed binnen in hun boomwoningen.  

Er zijn nog steeds exemplaren van boek 3: Fenyx via mij te koop voor EUR 24,00 incl. verzendkosten. Stuur een mail naar anumoria@gmail.com plus je adres en ik stuur je een betalingsbericht via de Tikkie-app of via mijn Bank. En na de betaling zal ik het boek gesigneerd naar je toe sturen. Bedankt dat je mijn tweeluik hebt gelezen en dat je mijn fantasiewereld waardeert.

Na Fenyx (2017) wordt de nieuwe trilogie voortgezet met Helyx (2019). In 2021 wordt het laatste deel verwacht.  

"Het is alsof je naar een film kijkt."

M. Visser

"De auteur heeft een prettige schrijfstijl, waardoor het boek vlot leest. Geweldig boek.

Spannend en een heel goede verhaallijn. Het debuut is een echt pareltje."

Ilse Borst - Banger Sisters

"Als een rasechte tovenaar opent Bijman allerlei werelden voor zijn lezers. De passie waarmee hij zijn verhalen schrijft is zijn belangrijke wapen. Een verhaal vol verhalen, waarbij je constant bij de les moet blijven, of je verzuipt."

Guy Doms - Hebban

"Dit boek is een prisma pareltje in zijn  genre. Op een respectvolle manier wekt Robert de wereld van de zee tot leven. Zijn oog voor detail is bewonderenswaardig."

"Het verhaal neemt je mee naar andere werelden en dimensies die naast de onze bestaan.

De leukste vondst is wat mij betreft dat de personages niet ‘slechts;  zeemeermensen zijn

– half vis, half mens –, maar

dat het onderwatervolk bestaat uit verschillende zeewezens. De onderwaterstad Anumoria wordt erg goed beschreven, waardoor de stad tot leven komt."

Fantasy Wereld

Shirley de Heus - Hebban

© 2023 by MICHELLE WILLIAMSON. Proudly Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now