top of page
Search
  • Writer's pictureRobert Bijman

De Zee roept je!

Updated: Jul 18, 2020


'Tom Segrijn had twaalf vingers. Zes aan iedere hand. Met zijn voeten kon hij ook tot twaalf tellen. Volgens zijn moeder was het de gewoonste zaak van de wereld bij alle mannen aan zijn vaders kant. Toch was het helemaal niet zo normaal. Alleen als je met je vingers tot tien kon tellen dan hoorde je er pas echt bij.' Zo begint het tweeluik van de Segrijn en Sotalia reeks.

Tom en Shantea moeten hun vertrouwde leventje in Amsterdam opgeven en noodgedwongen afreizen naar hun nieuwe thuis, de diepzeestad ANUMORIA. Hun reis wordt een ontdekkingstocht vol spanning, liefde, vriendschap, verraad, misleiding, vreemde wezens en speciale krachten.



Na levensgevaarlijke beproevingen in hologramkluizen leidt het avontuur hen naar een grot in India, een dimensie met katmensen en het verleden van een onbekende planeet Tiamat. Start de queeste naar een oeroude geschiedenis van diepzeevolkeren die genetisch met ons en het buitenaardse Anu-Naqi volk zijn verbonden. Heb je zin om met ze mee te gaan op avontuur en de stad Anumoria ontdekken? Zou je wel eens een witte haai willen aaien en emotioneel geraakt worden door hem of haar? Wil je met een familie dolfijnen over de golven glijden? Of verliefd worden op een zeeanemens?


Mijn tweeluik de Anumoria initiatie en de Eldurea deceptie geeft je die kans. Het is nu overal te bestellen als paperback voor EUR 24,95 per stuk bij alle boekenwinkels. Alleen bij mijn uitgeverij Zilverbron/Zilverspoor is mijn tweeluik ook als pakket te koop voor maar EUR 40,00. Klik op de volgende link: https://www.artbooksshop.com/a-59559054/aanbiedingen-en-setjes/setprijs-de-anumoria-initiatie-en-de-eldurea-deceptie-van-robert-bijman/


Tevens zijn mijn eerste twee boeken nu als e-book te verkrijgen.


E-book de Anumoria initiatie:

E-book de Eldurea deceptie:



In augustus 2017 kwam het derde deel: FENYX uit. Het is het eerste deel van een vervolgtrilogie dat zich afspeelt op een hele andere tijdlijn met een alternatieve Tom en Shantea.






In november 2019 verscheen boek 4: HELYX, het vervolg op FENYX.

In het voor mij magische jaar 2022 ( de Anumoria initiatie speelt zich in dat jaar af en mijn vader zou in dat jaar 100 zijn geworden) zal het laatste deel uit de Segrijn en Sotalia reeks getiteld LUMYX verschijnen.




Boek 3 en 4 zijn los te krijgen als paperback voor EUR 24,95 en net als mijn tweeluik bij mijn uitgeverij Zilverbron/Zilverspoor als pakket te koop voor EUR 45,00. Zie de volgende link: https://www.artbooksshop.com/a-59559101/aanbiedingen-en-setjes/setprijs-fenyx-en-helyx-van-robert-bijman/


Alvast veel leesplezier en tot ziens op de vele Fantasy beurzen in 2021.








Reacties op mijn boeken:


“Een verhaal vol verhalen, waarbij je constant bij de les moet blijven of je verzuipt.”

“De passie waarmee de schrijver schrijft is zijn belangrijkste wapen.”

“De verhalen zijn spannend, van begin tot eind. Ze zuigen je naar binnen.”

“Als een rasechte tovenaar opent de schrijver allerlei werelden.”

“Dit zijn echte pareltjes. De schrijfstijl is lekker luchtig en vlot.”

“Het boek beschrijft een schitterende diepzeewereld met fascinerende en originele zeewezens.”

43 views0 comments
bottom of page